BEN VE ŞAHİN AĞABEYİM

BEN VE ŞAHİN AĞABEYİM

BEN VE ŞAHİN AĞABEYİM
Benden iki buçuk yaş büyük. Şimdi dört torunu var. Ben doğunca huysuzlaşmış ve kekeme olmuş. Heyecanlanınca hala kekelemeye başlar. Ben ve Şahin ağabeyim beş yaşına gelinceye kadar pantolon giymedik; bizden 5-6 yaş büyük ablamların eski entarilerini giyerdik. Çoğu kez benim donum da olmazdı. Çiş yapması çok kolaydı; pantolon giyince uyum yapmakta zorlandım. Gerçek Özgürlük kitabımı şu sözlerle ona adadım;
“Bu kitabı, çocuklukta azılı düşmanım, gençlik yıllarımda sırdaşım, zor yıllarımda en güçlü̈ desteğim, ağabeyim, dostum, yalın iç zenginliğiyle bana örnek olmuş̧ Şahin Cüceloğlu’na adıyorum.”
İçimden geldi, sizlerle paylaşmak istedim. Selamlar
Doğan Cüceloğlu / 23 Ağustos 2020
Fotoğraf açıklaması yok.
Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Bugün sezgilerin oldukça yoğun, iç dünyana odaklanmak isteyebilirsin. Duygusal derinliklere dalarak, bazı geçmiş meselelerle yüzleşmek, ruhsal bir arınma sağlayabilir. Empati yeteneğin herkese karşı güçlü olacak; bu nedenle başkalarının duygusal durumlarına duyarlılık göstermekten çekinme. Yaratıcılığın da artış gösterebilir, bu yüzden sanatsal projelere yönelmek için harika bir zaman. Ancak, biraz sınır koymaya ihtiyaç duyabilirsin; kendini fazlasıyla başkalarının ihtiyaçlarına adamak, enerjinin tükenmesine neden olabilir. Bu dönemde kendine zaman ayırmak, meditasyon veya doğa yürüyüşleri yapmak ruhunu canlandırabilir. İçsel sesine güvenerek adım atmak, sana yeni fırsatlar sunabilir.

YAZARLAR / Tümü
ender birgül: bu sayı satılık mı
2025-12-23 17:44:45