Gökçe Bahadır ile Emir Ersoy evlendi

Gökçe Bahadır ile Emir Ersoy evlendi

Oyuncu Gökçe Bahadır, bir süredir aşk yaşadığı piyanist Emir Ersoy ile dün Alaçatı’da düzenlenen bir törenle dünya evine girdi.

Gökçe Bahadır ile Emir Ersoy evlendi

Oyuncu Gökçe Bahadır, piyanist Emir Ersoy ile dün Alaçatı’da evlendi. Davete, ikilinin aile ve yakın arkadaşlarından oluşan 60 kişi katıldı.

KENAN DOĞULU ŞAHİT OLDU

Gökçe Bahadır’ın şahitliğini Ahmet Koraltürk, Gülay Sütçü, Tuğba Ebren ve Cansu Tosun yaparken Emir Ersoy’un şahitleri ise Kenan Doğulu, Volkan Öktem, Eylem Pelit ve Veli Çelik oldu.

Gökça Bahadır’ın gelinliğindeki siyah kuşak ve siyah eldiven detayı dikkat çekti.

Çift, Gökçe Bahadır’ın devam eden dizisi sebebiyle balayına çıkamayacak.

İşte düğünden kareler:




Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Hassas duyguların derin sularında yüzüyorsun. İçsel sezgilerin güçleniyor, zira kalbinin sesine kulak verme zamanı. İlişkilerinde sağlıklı sınırlar koymak, duygusal yüklerinden arınmana yardımcı olabilir. Sanat ve yaratıcılıkla ilgilenmek için mükemmel bir gün. İçindeki yaratıcılığı birkaç heceyle anlatmaya ya da tuvalde ifade etmeye çalışabilirsin. Maneviyat, ruhsal gelişim ve meditasyon gibi uygulamalar bu dönemde seni aydınlatabilir. Beklenmedik bir destek, hayal gücünü harekete geçirebilir. Hayallerin peşinden gitmekten çekinme; evren seni yönlendirecek. Kendine olan inancını tazele, merhametinle hem kendine hem başkalarına dokun. Tam bu noktada, sezgilerin kılavuzluğunda kararlılıkla ilerlemen gerektiğini unutma.

YAZARLAR / Tümü
ender birgül: bu sayı satılık mı
2025-12-23 17:44:45