


Aydın Büyükşehir Belediyesi’yle Erzurumlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Aydın Şubesi’nin işbirliğiyle düzenlenen “Erzurum Kültür ve Gastronomi Festivali” kapılarını dün Aydın Tekstil Park’ta açtı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte bugün de Aydın Büyükşehir Belediyesi Kadın Mehteran Takımı bir gösteri yaptı. Aydın Tekstil Park’ta 10 gün boyunca açık kalacak olan festivalin ikinci gününe Kadın Mehteran Takımı damga vurdu.

Vatandaşların coşkuyla izlediği Aydın Büyükşehir Belediyesi Kadın Mehtaran Takımı marşların yanı sıra güncel şarkıları da yorumladı.

Başkan Özlem Çerçioğlu, tüm Aydınlıları Aydın Tekstil Park’ta düzenlenen ve Türkiye’nin doğusuyla, batısını bir araya getiren festivale davet etti.

Festivalde yerel tatların sunumunun yanı sıra kültürel etkinlikler de düzenleniyor.
Bugün hayal gücünün ve sezginin ön planda olduğu bir gün. Kreatif projelere yönelmek, içsel dünyanı keşfetmek için harika bir zaman. Duygusal derinliklere inmek, başkalarına karşı daha empatik olmak ve ilişkilerde duygusal bağları kuvvetlendirmek için fırsatlar sunulacak. Ayrıca, ruhsal veya maddi konularda yapılacak yatırımlar ise ileride fayda sağlayabilir. Kendinle barış içinde olmak, dingin bir zihinle hareket etmek ön plana çıkıyor. Başkalarını dinlemek ve onların duygularını anlamak bugün daha da kolaylaşacak. İçsel huzuru bulma arzusu, seni farklı bir boyuta taşıyabilir. Doğaya ya da su kenarına çıkmak, ruhsal dengeni bulmana yardım edecek. Yaratıcılığını serbest bırak ve akışa kapıl. Unutma, sezgilerin bugün rehberin olacak.