Tiyatro Babutsa, “Dışarısı İçeriden Karanlık” Oyunuyla Perde Diyor!

Tiyatro Babutsa, “Dışarısı İçeriden Karanlık” Oyunuyla Perde Diyor!

İstanbul’da kısa bir süre önce temelleri atılan Tiyatro Babutsa, “Dışarısı İçeriden Karanlık” isimli ilk oyunuyla perde diyor.

Alper Susuzlu’nun yazıp İlke Susuzlu’nun yönettiği “Dışarısı İçeriden Karanlık” adlı oyun, kadınları konu alıyor ve Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla tiyatroseverlerin huzuruna çıkıyor.

Oyun Hakkında:

Ruh sağlığı ve hastalıkları hastanesinde geçen, kadınların etrafında cereyan eden oyunda; kadın hakları, insan hakları ve evrensel değerler irdeleniyor.

Çılgın kadınların hikayesinde acı ile tebessüm, hüzün ile kahkaha adeta iç içe. Gülerken ağlayanları, ağlarken gülenleri resmeden psikolojik bir oyun.

Karanlıkla aydınlık bir terazinin iki kefesinde tartılıyor oyun boyunca, tıpkı akıllılıkla delilik gibi…

“Dışarısı İçeriden Karanlık” oyununda Tülin Boz, Özgem Gedik, Begüm Gedik, Hilal Başaranlar ve Özgür Garipsazcı rol alıyor.

Oyun Programı:

“Dışarısı İçeriden Karanlık”, 10 Mart Perşembe 20:00’da Bakırköy Sahne 74 / Yasemin Yalçın Tiyatrosu  ve 12 Mart Cumartesi 20:30’da Watergarden Performans Merkezi / Duru Tiyatro Ataşehir’de izleyiciyle buluşacak.

Oyunun biletlerine biletix’ten ulaşılabilir.

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Duygusal derinliklerin, yaratıcılığının ve sezgilerinin zirveye çıktığı bir gün. İçsel dünyanda kendine dönme ihtiyacı hissedebilir, hayal gücünü serbest bırakmak için güzel fırsatlar bulabilirsin. İnsanlarla olan etkileşimlerinde anlam arayışında olacaksın; belki birinin gözlerinde kaybolmak bu hisse kapılmana neden olacak. Kendini ifade edebileceğin sanatsal projelere yönelmek, ruhsal olarak seni besleyecek. Ancak, başkalarının duygusal yüklerini üzerinize almak konusunda dikkatli olmalısın; sınırlarını korumak önemli. Özellikle romantik ilişkilerde, partnerinle arandaki bağın derinleşebileceği bir atmosfer var. İyimser kal, kalpten dinle ve hayatın sunduğu güzellikleri kucakla.

YAZARLAR / Tümü
Güven Bayar: Merhaba, Telefon rehberi duruyor mu?
2024-12-12 01:46:05