


Geçen yıl corona virüsü salgını nedeniyle iptal edilen 137’nci Nice Karnavalı, Fransa’nın güneyindeki Nice kentinde büyük bir coşkuyla kutlandı.

Dünyanın en büyük üç karnavalından biri olan etkinlik Şubat ayının sonuna kadar devam edecek.
İlk kez 1873 yılında düzenlenen karnaval, Rio de Janeiro ve Venedik Karnavalı ile birlikte dünyanın en önemli üç karnavalı arasında gösteriliyor.

Covid-19 sebebiyle geçen yıl yapılamayan etkinlik bu yıl kısıtlı izleyici kabul ediyor.
Nice Karnavalı havai fişek gösterileri ile başladı, geçit töreni ile devam etti.

Şenlik, renkli görüntülere sahne oldu.
Karnaval 27 Şubat’a kadar devam edecek. Ziyaretçi sayısı genellikle 200 bin civarında olmasına rağmen, ücretli giriş biletlerine göre bu yıl kapasitesi 85 bin kişiyi geçmeyecek.
Hassas duyguların derin sularında yüzüyorsun. İçsel sezgilerin güçleniyor, zira kalbinin sesine kulak verme zamanı. İlişkilerinde sağlıklı sınırlar koymak, duygusal yüklerinden arınmana yardımcı olabilir. Sanat ve yaratıcılıkla ilgilenmek için mükemmel bir gün. İçindeki yaratıcılığı birkaç heceyle anlatmaya ya da tuvalde ifade etmeye çalışabilirsin. Maneviyat, ruhsal gelişim ve meditasyon gibi uygulamalar bu dönemde seni aydınlatabilir. Beklenmedik bir destek, hayal gücünü harekete geçirebilir. Hayallerin peşinden gitmekten çekinme; evren seni yönlendirecek. Kendine olan inancını tazele, merhametinle hem kendine hem başkalarına dokun. Tam bu noktada, sezgilerin kılavuzluğunda kararlılıkla ilerlemen gerektiğini unutma.