

bkz. İletişim’den yapılan açıklamada, “Daha önce birinci olan kişi, yarışmanın açıldığı ilk günden itibaren tüm mecralarda duyurulmasına rağmen; kupa sonucunda ödülün kendisine nakit olarak verilmeyerek Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu’na bağış yapılacak olması nedeniyle fotoğrafını yarışmadan çekti” denildi.
Böylece ikinci sıradan birinciliğe yükselerek kupada en iyi fotoğraf ödülünü kazanan isim, Bergama’da bir şehit cenazesi esnasında eylem yapan kadınları görüntülediği fotoğrafıyla İsmet Danyeli oldu. Kupanın ödülü olarak, Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu tarafından işletilen ve kadına yönelik şiddeti önlemeye yönelik çalışan Aile İçi Şiddet Acil Yardım Hattı’na yapılan 5 bin TL tutarındaki bağış ise İsmet Danyeli adına yeniden düzenlendi.
PhotoCup uygulaması üzerinden gerçekleşen “Kadın! Bir Gün Değil Her Gün” temalı fotoğraf kupasına 707 yarışmacı toplam 1221 fotoğrafla katıldı.
Duygusal derinliklerinle yüzleşme zamanı. İçsel dünyanı daha iyi anlaman için bir süre yalnız kalmayı tercih edebilirsin. Hayal gücün bugün seni yaratıcı projelere yönlendirebilir. Sanatla ilgilenmek, ruh halini pozitif yönde etkileyecektir. Ayrıca, sezgilerin oldukça güçlü ve doğru yönlendirmeler yapıyor. Zihnindeki karmaşayı bir kenara bırakarak, duygusal açıdan denge bulman gerektiğini hissedebilirsin. Ayrıca, etrafındaki insanlarla olan ilişkilerini gözden geçirmek için ideal bir dönemdesin; samimiyet arayışın gündemde. Kendine karşı nazik olmayı unutma, ruhsal beslenmeye ihtiyaç duyuyorsun. Yıldızların, kalbinin derinliklerine inmeni ve gerçek hislerini keşfetmeni destekliyor.