


Sanatçı Emel Sayın, TRT Radyo 1’de Oylum Seçin’in hazırlayıp, sunduğu ‘Kum Saati’ programına konuk oldu.
Hayatını anlattığı kitabının yakında yayınlanacağını belirten Sayın, “Çok yakında bilinmeyenlerimi ve hayatımı anlattığım kitabım yayınlanacak. Kitabımın hazırlık aşamasında eski günleri anlattıkça tekrar o günleri yaşıyorum. Zaman zaman tatlı anılar, üzüntüler, hüzünler, hayal kırıklıkları, çok mutluluklar; hepsinin bir arada olduğu bir yaşam” dedi.
“ÖZÜR DİLEDİM”
Sanatçı, “Estetiğe karşı mısınız?” sorusuna ise şöyle karşılık verdi: “İtiraf ediyorum, botoks yaptırıyorum. Ama başka bir şey yaptıramıyorum, korkuyorum. Hatta bir gün tam kararımı verdim, doktordan randevu alıp gittim. Doktor yapacaklarını anlattıktan sonra arkama bakmadan kaçtım. Sonra arayıp özür diledim.”
Duygusal derinliklerinle yüzleşme zamanı. İçsel dünyanı daha iyi anlaman için bir süre yalnız kalmayı tercih edebilirsin. Hayal gücün bugün seni yaratıcı projelere yönlendirebilir. Sanatla ilgilenmek, ruh halini pozitif yönde etkileyecektir. Ayrıca, sezgilerin oldukça güçlü ve doğru yönlendirmeler yapıyor. Zihnindeki karmaşayı bir kenara bırakarak, duygusal açıdan denge bulman gerektiğini hissedebilirsin. Ayrıca, etrafındaki insanlarla olan ilişkilerini gözden geçirmek için ideal bir dönemdesin; samimiyet arayışın gündemde. Kendine karşı nazik olmayı unutma, ruhsal beslenmeye ihtiyaç duyuyorsun. Yıldızların, kalbinin derinliklerine inmeni ve gerçek hislerini keşfetmeni destekliyor.