Ceylan Ertem isyan etti:

Ceylan Ertem isyan etti:

1 sene daha bu şekilde yaşayamam

Şarkıcı Ceylan Ertem pandemi döneminde bir müzisyen olarak yaşadığı sıkıntılara dikkat çekerek, “1 sene daha bu şekilde yaşayamam. Maddi manevi büyük yara aldık” dedi.

 

Her geçen gün koronavirüs vaka sayılarındaki artış devam ederken yeni kısıtlama açıklamaları ile yurttaşların içinde bulundukları ekonomik sıkıntıları büyümeye devam ediyor.

Salgında getirilen kısıtlamalardan en fazla etkilenen kesimlerden biri de kapanan eğlence yerlerindeki müzisyenler oldu.

Pandemi nedeniyle 1 senedir ekonomik ve psikoloji olarak sıkıntı yaşayan pek çok müzisyen sahne alamadıkları için farklı sektörlerde de iş arayışına girdi.

Pek çok sanatçı sosyal medya üzerinden yaşadığı sıkıntılara ilişkin sesleri duyurmaya çalışırken aynı zamanda hükümet tarafından yapılan kısıtlama açıklamalarına da tepki gösteriyor.

“BAŞKALARININ YANLIŞLARI SEBEBİYLE…”

Ertem ise, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, “Bir müzisyen, bir emekçi olarak 1 sene daha bu şekilde yaşayamam. Başkalarının yanlışları sebebiyle hem manevi olarak hem de maddi olarak büyük yara almış durumdayız. Gerçekten yeter artık!” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Hassas duyguların derin sularında yüzüyorsun. İçsel sezgilerin güçleniyor, zira kalbinin sesine kulak verme zamanı. İlişkilerinde sağlıklı sınırlar koymak, duygusal yüklerinden arınmana yardımcı olabilir. Sanat ve yaratıcılıkla ilgilenmek için mükemmel bir gün. İçindeki yaratıcılığı birkaç heceyle anlatmaya ya da tuvalde ifade etmeye çalışabilirsin. Maneviyat, ruhsal gelişim ve meditasyon gibi uygulamalar bu dönemde seni aydınlatabilir. Beklenmedik bir destek, hayal gücünü harekete geçirebilir. Hayallerin peşinden gitmekten çekinme; evren seni yönlendirecek. Kendine olan inancını tazele, merhametinle hem kendine hem başkalarına dokun. Tam bu noktada, sezgilerin kılavuzluğunda kararlılıkla ilerlemen gerektiğini unutma.

YAZARLAR / Tümü
ender birgül: bu sayı satılık mı
2025-12-23 17:44:45